هواکش در تبریز

هواکش های صنعتی در تبریز
دسامبر 18, 2016
هواکش صنعتی

هواکش درتبریز

هواکش در تبریز

حفظ سلامتی و بهداشت در محیط های صنعتی اگر مهمتر از کیفیت تولیدات نباشد به طور حتم از اهمیت کمتری نیز برخوردار نیست. تقریبا در تمام محیط های صنعتی ذرات ریز، گرد و غبار و گازهای شیمیایی جز جدایی ناپذیر هوا هستند. برای دور ماندن از آثار مخرب این آلاینده ها گاه تنها استفاده از ماسک، عینک و لیاس های محافظ کفایت نمی کند و تماس دائمی این مواد آلوده با کارگران و تجهیزات موجود در فضاهای صنعتی موجب اثرات مخربی بر سلامتی افراد و کیفیت دستگاه ها می شود. در نتیجه به منظور کاهش تاثیرات منفی آلاینده های محیطی همواره مدیران مجتمع های صنعتی از هواکش های قوی برای تخلیه هوای آلوده استفاده می کنند.
به طور کلی هواکش های صنعتی پر کاربرد به دو دسته سانتریفوژی و آکسیال تقسیم بندی می شوند که هر یک با توجه به فشار استاتیک سیستم تهویه و ذرات موجود در هوا کاربردهای مختلفی دارند.

هواکش های صنعتی آکسیال

در مواقعی که فشار استاتیک سیستم تهویه کمتر از 50 پاسکال باشد معمولا از هواکش های آکسیال استفاده می شود. این هواکش ها به دلیل نصب و نگهداری آسان و البته تعمیرات کم هزینه در مصارف خانگی و صنعتی کاربرد فراوانی دارد. این هواکش ها خود به چند دسته هواکش دیواری، هواکش سقفی، هوا کش کانالی و جت فن ها تقسیم می شوند.
هواکش آکسیال دیواری: میزان تخلیه هوا در هواکش ها معمولا زاویه پره ها، تعداد پره ها، قطر پروانه و دور موتور استفاده شده در هواکش بستگی دارد. در هواکش های دیواری هرچه دور موتور افزایش یابد میزان صدای تولیدی آن نیز بیشتر می شود. در نتیجه به منظور کاهش صدا به جای نصب هواکش هایی با 2800 دور در دقیقه که صدای زیادی تولید می کنند معمولا از نمونه هایی با 1400 و 900 دور در دقیقه استفاده می شود. همچنین هواکش های با دور پایین تر انرژی کمتری نیز مصرف می کنند.
هواکش های جت فن: هواکش های جت فن معمولا برای تخلیه هوا و سیرکولاسیون تونل ها، پارکینگ های عمومی و متروها استفاده می شوند. اما کاربرد آنها تنها به این موارد محدود نمی شود. به طور کلی جت فن ها سه دسته تقسیم می شوند.
1. فن های صنعتی سبک (هواکش های کانالی پرتابل): در مکان هایی که نیاز به تخلیه و تهویه هوای آلوده دارند اما به دلیل نبود فضا امکان نصب یک سیستم تهویه دائمی را ندارند معمولا از هواکش های سبک کانالی استفاده می کنند. از عمده مصرف این هواکش ها می توان به محیط های در بسته در حال ساخت و تونل های در حال حفاری اشاره کرد. همچنین از هواکش های سبک برای کاهش دمای دستگاه ها به طور محدود استفاده می شود.
2. فن های صنعتی متوسط کانالی (هواکش های صنعتی تونلی): این نوع از فن ها شباهت زیادی به فن های دیواری آکسیال دارد. تنها تفاوت آنها در فرم استوانه شکلی کانالی است که پروانه ها را در بر می گیرد. معمولا از این فن ها برای نصب در دیواره های ضخیم استفاده می شود.
3. فن های صنعتی سنگین (جت فن ها و توربو فن ها): این فن ها همانطور که از نامشان نیز می توان حدس زد از قدرت بالاتری نسبت به دو نمونه قبلی برخوردار هستند. معمولا در تونل های در حال حفاری که میزان گرد و غبار و ذرات معلق بسیار زیاد است از این جت فن ها استفاده می شود. همچنین در تونل های مترو به دلیل آلاینده های زیاد موجود در آن، و در سالن های ورزشی و مکان هایی که به لحاظ آلودگی صوتی محدودیت خاصی ندارند نیز این فن های سنگین نصب می شوند. به دلیل قدرت زیاد این فن ها هوای آلوده با سرعت بالایی تخلیه می شود.
• هواکش های آکسیال سقفی یا پشت بامی: این نمونه از فن ها بر روی پشت نام نصب می شوند و دارای یک کلاهک قارچی شکل برای محافظت در برابر باران و برف هستند. هواکش های آکسیال سقفی به طور مستقیم و یا با استفاده از کانال هایی که تا سقف ادامه می یابند هوای آلوده درون یک محیط را تخلیه می کنند. به منظور کاهش افت فشار باید تعداد زانویی های استفاده شده برای انتقال هوا تا سقف به کمترین میزان برسد. این هواکش ها به دلیل داشتن کلاهک محافظ در مقایسه با آکسیال های دیواری مقدار ناچیزی از راندمان کاری خود را از دست می دهند.

صنایع ایران پروانه تولید کننده انواع هواکش سقفی در تبریز ، هواکش صنعتی در تبریز ، هواکش سانتریفیوژ در تبریز ، هواکش کانالی در تبریز ، هواکش دیواری در تبریز می باشد.

جهت مشاوره فنی ، محاسبه پروژه های خاص و خرید انواع هواکش با گروه ایران پروانه تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − دو =